Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το βλέμμα στο Βουκουρέστι και το μυαλό στο... Ρίο

Με το βλέμμα στο Βουκουρέστι και το μυαλό στο… Ρίο

Μετά από τη μεγάλη νίκη της στο... πρώτο ημίχρονο με τη Ρουμανία, η εθνική ομάδα στρέφει πλέον το βλέμμα της στη ρεβάνς στο Βουκουρέστι, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 και να σφραγίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε στην συνέντυξη Τύπου ότι απομένει το... δεύτερο ημίχρονο και τότε θα μπορούν να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί. Ωστόσο, οι Ρουμάνοι είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι σκληρή και αναμένεται να πουλήσει σκληρά το... τομάρι της, γεγονός που πρέπει να προσέξουν οι διεθνείς.

Μετά από τη μεγάλη νίκη της στο… πρώτο ημίχρονο με τη Ρουμανία, η εθνική ομάδα στρέφει πλέον το βλέμμα της στη ρεβάνς στο Βουκουρέστι, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 και να σφραγίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε στην συνέντυξη Τύπου ότι απομένει το… δεύτερο ημίχρονο και τότε θα μπορούν να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί.

Ωστόσο, οι Ρουμάνοι είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι σκληρή και αναμένεται να πουλήσει σκληρά το… τομάρι της, γεγονός που πρέπει να προσέξουν οι διεθνείς.

Ο Σαντος δεν θα έχει στη διαθεσή του στον επαναληπτικό τον Κώστα κατσουράνη, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ωστόσο, λύσεις υπάρχουν στη… φαρέτρα του Πορτογάλου Ομοσπονδιακού τεχνικού, και μάλιστα όλοι παρουσιάζονται ετοιμοπόλεμοι ώστε να βοηθήσουν στην προσπάθεια της Εθνικής.

Από την άλλη οι Ρουμάνοι έχοντας ξεμείνει από αμυντικά χαφ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρέπει να παίξουν φουλ επίθεση (ζητάνε δύο γκολ μετά το 3-1 στο Καραϊσκάκη).

Να υπενθυμίσουμε ότι έντονη θα είναι η παρουσία των Ελλήνων στο γήπεδο του Βουκουρεστίου, καθώς αναμένεται να βρεθούν περίπου 1.500 φίλοι της γαλανόλευκης.

Σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάρει την πρόκριση, θα λάβει περίπου 750.000 ευρώ ως μπόνους!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024