Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ερικ Τοχίρ ψηφίστηκε νέος πρόεδρος της Ίντερ

Ο Ερικ Τοχίρ ψηφίστηκε νέος πρόεδρος της Ίντερ

Ο νέος μεγαλομέτοχος της Ίντερ, ο δισεκατομμυριούχος, Ερικ Τοχίρ, εξελέγη την Παρασκευή νέος πρόεδρος του συλλόγου, όπως ανακοίνωσαν οι «νερατζούρι». Ο 43χρονος Ινδονήσιος, ο οποίος στα μέσα Οκτωβρίου απέκτησε το 70% των μετοχών του συλλόγου, διαδέχεται τον Μάσιμο Μοράτι, μετά τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων. Από την πλευρά του, ο Μοράτι, ο οποίος προήδρευσε στον σύλλογο του Μιλάνου από το 1996, ορίστηκε επίτιμος πρόεδρος της Ίντερ.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της Ίντερ, ο δισεκατομμυριούχος, Ερικ Τοχίρ, εξελέγη την Παρασκευή νέος πρόεδρος του συλλόγου, όπως ανακοίνωσαν οι «νερατζούρι».

Ο 43χρονος Ινδονήσιος, ο οποίος στα μέσα Οκτωβρίου απέκτησε το 70% των μετοχών του συλλόγου, διαδέχεται τον Μάσιμο Μοράτι, μετά τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων. Από την πλευρά του, ο Μοράτι, ο οποίος προήδρευσε στον σύλλογο του Μιλάνου από το 1996, ορίστηκε επίτιμος πρόεδρος της Ίντερ.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα. Ευχαριστώ το φίλο μου και νέο συνεργάτη Μάσιμο Μοράτι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου. Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ τους φιλάθλους της Ίντερ που με υποδέχτηκαν με τέτοια θέρμη και για τα καλά τους σχόλια», δήλωσε πανευτυχής ο 42χρονος άνδρας.

«Η Ίντερ είναι μια ιστορία πάθους, μία ομάδα με παράδοση στις νίκες και απαιτεί από όλους αφοσίωση με στόχο τις επιτυχίες. Όπως είχε πει και ο Φακέτι, το μυστικό για κάθε θρίαμβο είναι η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η δική μας πίστη στηρίζεται στο πάθος μας και αυτό θα μας οδηγήσει στις επιτυχίες της Ίντερ στο μέλλον», πρόσθεσε ο Τοχίρ.

Το νέο ΔΣ θα απαρτίζεται από τον ίδιο Έρικ Τοχίρ και τους Ροζάν Ροεσλάνι, Χάντι Σοετέτζο, Τόμας Σρέβε, Χιόε Ισέντα, Αντζελομάριο Μοράτι (γιος του Μάσιμο), Ρινάλντο Γκέλφι και Αλμπέρτο Μαντσονέτο.

Ο Μάσιμο Μοράτι τόνισε: «Μου ζητήθηκε να παραμείνω ως πρόεδρος, αλλά έκρινα πως δεν ήταν σωστό. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν είναι εύκολο για μένα να αποχωρώ από την Ίντερ, αλλά απολύτως ρεαλιστικά είναι θετικό που έχουμε έναν άνθρωπο που επενδύει στην ομάδα και θέλει να φτιάξει κάτι καινούριο. Εγώ και ο γιος μου θα βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024