Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz SLS AMG GT Final Edition 2014: Αποχαιρετισμός στα όπλα

Mercedes-Benz SLS AMG GT Final Edition 2014: Αποχαιρετισμός στα όπλα

Η γερμανική φίρμα αποχαιρετά το κορυφαίο μοντέλο της, με μια ειδική επετειακή έκδοση, καθώς πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την αντικατάστασή του με ένα νέο μοντέλο το οποίο θα διεκδικήσει την κορυφή που του αντιστοιχεί.


H γερμανική φίρμα αποκάλυψε την «αποχαιρετιστήρια» έκδοση του εμβληματικού μοντέλου της, καθώς προετοιμάζει ήδη τον αντικαταστάτη του, o οποίος αναμένεται να δώσει το στίγμα του εντός του 2014 και σύμφωνα με πληροφορίες θα υιοθετήσει τα διακριτικά SLC και θα έχει ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις.

Σε ό,τι αφορά την επετειακή αποχαιρετιστήρια έκδοση της SLS έχει ως αφετηρία την AMG GT έκδοση, θα είναι διαθέσιμη σε coupe και cabrio έκδοση και διακρίνεται από το ανθρακονημάτινο καπό και το splitter από το ίδιο υλικό, ενώ διαθέτει ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και αναβαθμισμένα φρένα.

Ανασχεδιασμένη και ανθρακονημάτινη είναι και η αεροτομή ενώ, το ίδιο υλικό έχει επιλεγεί και για το περίβλημα των εξωτερικών καθρεφτών. Παράλληλα, προς όφελος μιας επιθετικής όψης η SLS AMG GT Final Edition διαθέτει πιο σκούρα φωτιστικά σώματα.

Η αποχαιρετιστήρια έκδοση της SLS AMG GT εξοπλίζεται με τον γνωστό κινητήρα που εφοδιάζει και την μέχρι σήμερα γνωστή έκδοσή της, τον θηριώδη V8 των 6,3 λίτρων με απόδοση 591 ίππων.

Η SLS AMG GT Final Edition θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles και του Τόκυο συνοδεύοντας και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της κορυφαίας έκδοσης της ναυαρχίδας των Γερμανών, Mercedes-Benz S 65 AMG.

auto.in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024