Μέσα στο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη ΑΕΚ κατά Ψωμιάδη
Κανονικά θα προχωρήσει η δίκη της υπόθεσης που αφορά την ΑΕΚ με βασικό κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη, έστω και αν αυτή ξεκινήσει προς τα τέλη του μήνα. Δικαστήριο που έγινε την Τρίτη (12/11) απέρριψε αίτημα του Χαρίλαου Ψωμιάδη που ζητούσε την εξαίρεση των τριών δικαστών. Το δικαστήριο θα συνεδριάσει την Παρασκευή προκειμένου να ορίσει νέα ημερομηνία της δίκης ώστε να ξεκινήσει οριστικά.
Κανονικά θα προχωρήσει η δίκη της υπόθεσης που αφορά την ΑΕΚ με βασικό κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη, έστω και αν αυτή ξεκινήσει προς τα τέλη του μήνα. Δικαστήριο που έγινε την Τρίτη (12/11) απέρριψε αίτημα του Χαρίλαου Ψωμιάδη που ζητούσε την εξαίρεση των τριών δικαστών.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο συνήγορος του Χαρίλαου Ψωμιάδη, Νίκος Αντωνιάδης, ζήτησε διακοπή 15 ημερών, προκειμένου να προλάβει να διαβάσει τη δικογραφία και αυτό γιατί ανέλαβε την υπόθεση σχετικά πρόσφατα, στις 23 Οκτώβρη. Αίτημα το οποίο αναμένεται να γίνει αποδεκτό από το δικαστήριο.
Πλέον, το δικαστήριο θα συνεδριάσει και πάλι την Παρασκευή προκειμένου να ορίσει νέα ημερομηνία της δίκης ώστε να ξεκινήσει οριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442