Κανονικά θα προχωρήσει η δίκη της υπόθεσης που αφορά την ΑΕΚ με βασικό κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη, έστω και αν αυτή ξεκινήσει προς τα τέλη του μήνα. Δικαστήριο που έγινε την Τρίτη (12/11) απέρριψε αίτημα του Χαρίλαου Ψωμιάδη που ζητούσε την εξαίρεση των τριών δικαστών. Το δικαστήριο θα συνεδριάσει την Παρασκευή προκειμένου να ορίσει νέα ημερομηνία της δίκης ώστε να ξεκινήσει οριστικά.

Κανονικά θα προχωρήσει η δίκη της υπόθεσης που αφορά την ΑΕΚ με βασικό κατηγορούμενο τον Μάκη Ψωμιάδη, έστω και αν αυτή ξεκινήσει προς τα τέλη του μήνα. Δικαστήριο που έγινε την Τρίτη (12/11) απέρριψε αίτημα του Χαρίλαου Ψωμιάδη που ζητούσε την εξαίρεση των τριών δικαστών.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο συνήγορος του Χαρίλαου Ψωμιάδη, Νίκος Αντωνιάδης, ζήτησε διακοπή 15 ημερών, προκειμένου να προλάβει να διαβάσει τη δικογραφία και αυτό γιατί ανέλαβε την υπόθεση σχετικά πρόσφατα, στις 23 Οκτώβρη. Αίτημα το οποίο αναμένεται να γίνει αποδεκτό από το δικαστήριο.

Πλέον, το δικαστήριο θα συνεδριάσει και πάλι την Παρασκευή προκειμένου να ορίσει νέα ημερομηνία της δίκης ώστε να ξεκινήσει οριστικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr