Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με την επάρατη ασθένεια ο δημοσιογράφος- αθλητικός συντάκτης Βαγγέλης Λέκκος. Ο εκλιπών που έδωσε τους τελευταίους μήνες άνιση μάχη για την ζωή του εργάστηκε επί σειρά ετών στο αθλητικό ρεπορτάζ των εφημερίδων «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ», «ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ» ενώ υπήρξε ανταποκριτής και εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης στην ηπειρωτική πρωτεύουσα. Ήταν ο «Πατριάρχης» του αθλητικού ρεπορτάζ στα Γιάννινα που υπηρέτησε με συνέπεια, εντιμότητα, δικαιοσύνη, ευθυκρισία και με αγάπη στον ΠΑΣ και στον αθλητισμό. Που παρά το δυνατό χτύπημα της μοίρας, είχε το κουράγιο να γράφει, να σχολιάζει και να υπηρετεί αυτό που αγάπησε και έκανε σημαία σε όλη του τη ζωή, το αθλητικό ρεπορτάζ. Παράλληλα με τον αθλητισμό ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, ως συνεργάτης των τοπικών εφημερίδων Πρωϊνά Νέα, Πρωϊνός Λόγος, συνεργάτης του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΑ στη δεκαετία του 70 και κατά καιρούς ήταν ανταποκριτής των εφημερίδων «Φίλαθλος», «Νέα», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος», «Πρώτη», «Σπορ του Βορρά», «Μετροσπόρτ». Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων.
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.