Τρίποντο… δώρο για την Ίντερ, «ανάσα» για τη Κατάνια
Η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Λιβόρνο με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Μπαρντί στο 30' και τον Ναγκατόμο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στο Campionato και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Κατάνια νίκησε επίσης με 1-0 της Ουντινέζε χάρη σε πέναλτι του Μάξι Λόπεθ επίσης στο 30ό λεπτό.
Η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Λιβόρνο με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Μπαρντί στο 30′ και τον Ναγκατόμο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στο Campionato και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Στο άλλο ματς της ημέρας, η Κατάνια νίκησε επίσης με 1-0 της Ουντινέζε χάρη σε πέναλτι του Μάξι Λόπεθ επίσης στο 30ό λεπτό.
Τα αποτελέσματα: Σάββατο: Κατάνια-Ουντινέζε 1-0 (30′ Μάξι Λόπεθ)
Το δίκυκλο του Μάριου Οικονόμου συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με επιβατικό αυτοκίνητο κοντά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα – Οι πρώτες πληροφορίες.
Παρά τις απουσίες της η Ρεάλ παραμένει δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό και γι' αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας φρόντισε να «τραβήξει τα χαλινάρια» στην υπέρμετρη αισιοδοξία ενόψει του μεγάλου τελικού.