Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τα «νεύρα» του Στέφενς για τον ΠΑΟΚ που… σκεφτόταν Ολυμπιακό

Τα «νεύρα» του Στέφενς για τον ΠΑΟΚ που… σκεφτόταν Ολυμπιακό

Απογοητευμένος από την λευκή ισοπαλία, αλλά κυρίως από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για την 4ηη αγωνιστική του Europa League, ενώ ξεκαθάρισε ότι εάν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο... Καραϊσκάκη, τότε πολύ απλά δεν ακολούθησαν τις συμβουλές του. Τζιόλης: «Παραφοβηθήκαμε τη Μακάμπι». Σκόνδρας: «Με θάρρος στο Φάληρο». Τζαβέλλας: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω».

Απογοητευμένος από την λευκή ισοπαλία, αλλά κυρίως από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για την 4ηη αγωνιστική του Europa League, ενώ ξεκαθάρισε ότι εάν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο… Καραϊσκάκη, τότε πολύ απλά δεν ακολούθησαν τις συμβουλές του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε μετά τον αγώνα: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν είδα αυτά που ήθελα να δω. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα απ’ τα δύο ημίχρονα. Δεν μπήκαμε καλά και δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Για μένα είναι απογοητευτική η εικόνα. Έπρεπε να κερδίσουμε και δεν το καταφέραμε. Πρώτα θα μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μιλήσουμε για όσα έγιναν σήμερα και μετά θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αποτέλεσμα με τη Μακάμπι: «Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είμαι νευριασμένος, αλλά δεν μπορώ να πω τι έφταιξε για την εμφάνιση αυτή. Ως αποτέλεσμα, η ισοπαλία που πήραμε, μας διατηρεί σε πλεονεκτική θέση».

Για το εάν οι παίκτες του σκέφτονταν τον αγώνα του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, ο Στέφενς σημείωσε: «Εάν οι παίκτες μου έκαναν κάτι τέτοιο, τότε πολύ απλά δεν ακολούθησαν τις συμβουλές μου. Τους είχα πει ότι δεν υπάρχει άλλος αντίπαλος για εμάς απόψε, παρά μόνο η Μακάμπι».

Τζιόλης: «Παραφοβηθήκαμε τη Μακάμπι»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έδειξε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα κόντρα στους Ισραηλινούς, αλλά τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη.

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε τη Μακάμπι: «Η πρώτη σκέψη ήταν να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα παραφοβηθήκαμε τη Μακάμπι. Είχαμε τη σκέψη να κρατήσουμε το μηδέν. Ήμασταν διστακτικοί και δε δημιουργήσαμε τις επιθέσεις που έπρεπε».

Για το αν η σκέψη των παικτών ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν η σκέψη μας εκεί. Ήταν εξίσου σημαντικό παιχνίδι και αυτό με τη Μακάμπι. Δεν μπορείς να μη δίνεις βάρος σε ένα παιχνίδι του Europa League. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι και θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Σαχτιόρ, αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα οι συνθήκες θα είναι δύσκολες, αλλά εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε όποιες κι αν είναι. Πλέον, στρέφουμε το βλέμμα μας στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σκόνδρας: «Με θάρρος στο Φάληρο»

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Σκόνδρας, αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με τη Μακάμπι και στη διαφαινόμενη πρόκριση στους «32» του Europa League, όσο και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει από σήμερα. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλύτεροι και μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Δεν προωθηθήκαμε πολύ γιατί γνωρίζαμε πως η Μακάμπι έχει επικίνδυνους παίκτες και αρκετά γρήγορους από τα άκρα που μπορούσαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα».

Ο μπακ του ΠΑΟΚ τόνισε πως: «Θεωρώ πως αν είμαστε σοβαροί στα δυο επόμενα παιχνίδια που έχουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς η πρόκριση έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό».

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Πρέπει να πάμε εκεί σοβαροί και να έχουμε θάρρος καθώς είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πάθος και πολύ προσοχή στα πρώτα λεπτά. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε εκεί να παίξουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό».

Τζαβέλλας: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Ικανοποιημένος από τον έναν βαθμό στη Χάιφα, δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά τη λήξη.

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν καλύτερο στο μεγαλύτερο μέρος του. Θέλαμε να ξεκινήσουμε από την ισοπαλία και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλαμε το κάτι παραπάνω», τόνισε ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» και συνέχισε:

«Αλλιώς παίζουμε στην Τουμπά. Εκτός έδρας πρέπει να προσέχουμε την άμυνά μας. Από εδώ και πέρα κοιτάμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε ένα παιχνίδι καλό να γίνει στο Καραϊσκάκη. Ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό και να πάρουμε ό,τι δικαιούμαστε βάσει την εμφάνισής που θα κάνουμε», κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο