Για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ από τον ΕΣΚΑΝ σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στου Ρέντη και του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Επίσης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Λεβαδειακού στη Χαιρώνεια, στο προπονητικό κέντρο του Πλατανιά, του Ατρόμητου και του Απόλλων Σμύρνης όπου πραγματοποίησε αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ.
Για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε αιφνίδιος έλεγχος ντόπινγκ από τον ΕΣΚΑΝ σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στου Ρέντη και του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.
Το πρωί της Πέμπτης, δόθηκε δείγμα από πέντε ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας (Σαλίνο, Μπονγκ, Μέγιερι, Ολαϊτάν και Γιαταμπαρέ) λίγο μετά την προπόνηση.
Λίγες ώρες αργότερα, οι ελεγκτές του ΕΣΚΑΝ, βρέθηκαν και στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων» στο Κορωπί, όπου δείγμα έδωσαν έξι παίκτες, οι Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός, Καρέλης και Χουχούμης.
Επίσης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Λεβαδειακού στη Χαιρώνεια , όπου πραγματοποίησε αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ.
Μετά από κλήρωση οι Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μπούστο, Ροτζέριο, Τσιντώτας και Γιάντσης έδωσαν δείγμα στους υπεύθυνους του τμήματος αντιντόπινγκ.
Aπό έλεγχο ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ πέρασαν επίσης και έξι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, οι Αργυρόπουλος, Γουμάγιας, Μπλάζεκ, Κανακούδης, Τσιλιγκίρης και Φαρινόλα.
Και στον Ασπρόπυργο βρέθηκε συνεργείο του ΕΣΚΑΝ και υπέβαλε κατόπιν κλήρωσης έξι ποδοσφαιριστές που Ατρόμητου σε έλεγχο ντόπινγκ, τους Νάστο, Λαζαρίδη, Καραγκούνη, Γεωργίου, Ιγκλέσιας, Σηφάκη.
Τέλος σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν και οι Αργυρόπουλος, Γουμάγιας, Μπλάζεκ, Κανακούδης, Τσιλιγκίρης και Φαρινόλα του Απόλλων Σμύρνης.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διαδικασία έχει πραγματοποιηθεί και από την UEFA στον Ολυμπιακό.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.