Μέχρι το πρωί της Πέμπτης θα συνεχιστεί το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν μέχρι το απόγευμα την ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Το κύμα κακοκαιρίας θα μεταφερθεί αργότερα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά το Σαββατοκύριακο με άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από τη Δευτέρα με βροχές, καταιγίδες και πτώση του υδράργυρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ