Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
ps. post
scriptum

Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα

Έτοιμοι για αντίποινα οι Ταλιμπάν του Πακιστάν μετά το θάνατο του ηγέτη τους

Έτοιμοι για αντίποινα οι Ταλιμπάν του Πακιστάν μετά το θάνατο του ηγέτη τους

Εκδίκηση για τον θάνατο του ηγέτη τους ορκίζονται οι Ταλιμπάν του Πακιστάν, οι οποίοι έθαψαν κρυφά τον Χακιμουλάχ Μεσούντ, που σκοτώθηκε την Παρασκευή από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ. Οι Ταλιμπάν ετοιμάζονται για αντίποινα με σειρά βομβιστικών επιθέσεων και επιθέσεων αυτοκτονίας στις ΗΠΑ. Διάβημα διαμαρτυρίας για την εξόντωση του Μεσούντ επέδωσε στον αμερικανό πρεσβευτή το Ισλαμαμπάντ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Εκδίκηση για τον θάνατο του ηγέτη τους ορκίζονται οι Ταλιμπάν του Πακιστάν, οι οποίοι έθαψαν κρυφά τον Χακιμουλάχ Μεσούντ, που σκοτώθηκε την Παρασκευή από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ.

Οι Ταλιμπάν ετοιμάζονται για αντίποινα με σειρά βομβιστικών επιθέσεων και επιθέσεων αυτοκτονίας στις ΗΠΑ.

«Για κάθε σταγόνα αίματος του Χακιμουλάχ θα γίνεται και μια επίθεση αυτοκτονίας» δήλωσε εκπρόσωπος των Ταλιμπάν.

Η πακιστανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η δολοφονία του ηγέτη των Ταλιμπάν ήταν μια προσπάθεια των ΗΠΑ να εκτροχιάσουν τις προγραμματισμένες ειρηνευτικές συνομιλίες.

Κάλεσε, μάλιστα, τον αμερικανό πρεσβευτή στο Ισλαμαμπάντ για να του επιδώσει διάβημα διαμαρτυρίας για την εξόντωση του Χακιμουλάχ Μεσούντ.

Σε ανακοίνωσή του το πακιστανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως η επίθεση «ήταν αντιπαραγωγική για τις προσπάθειες του Πακιστάν να φέρει την ειρήνη και τη σταθερότητα στη χώρα και την περιοχή».

Ο Μεσούντ ήταν επικεφαλής των Πακιστανών Ταλιμπάν, μίας ομάδας που είχε αποκεφαλίσει αρκετούς στρατιώτες και σκοτώσει χιλιάδες αμάχους σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Επίσης, η ομάδα είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσει βομβιστική επίθεση στην πλατεία Τάιμς Σκουέαρ στη Νέα Υόρκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
Cookies