Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φήμες για μυστικό γάμο του Μπερλουσκόνι με την 27χρονη «νυν»

Φήμες για μυστικό γάμο του Μπερλουσκόνι με την 27χρονη «νυν»

Με επιφυλάξεις υποδέχονται τα ιταλικά ΜΜΕ αναφορές πρώην μοντέλου του «περιβάλλοντος» του Μπερλουσκόνι (που συμμετείχε στα μπούνγκα-μπούνγκα) πως ο Καβαλιέρε έχει ήδη παντρευτεί μυστικά τη νέα εκλεκτή της καρδιάς του, την 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε. Η γνωστή του ζευγαριού, που η ίδια δεν μένει πια στην Ιταλία, ισχυρίστηκε πως ο γάμος έγινε σε ιδιωτικό παρεκκλήσι πριν από μερικές εβδομάδες.

Με επιφυλάξεις υποδέχονται τα ιταλικά ΜΜΕ αναφορές πρώην μοντέλου του «περιβάλλοντος» του Μπερλουσκόνι (που συμμετείχε στα μπούνγκα-μπούνγκα) πως ο Καβαλιέρε έχει ήδη παντρευτεί μυστικά τη νέα εκλεκτή της καρδιάς του, την 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε.

Οι αναφορές ξεκίνησαν από την Μέριστελ Πολάνκο, μοντέλο που μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Radio2.

Σε ερώτηση για το εάν ο Μπερλουσκόνι και η Πασκάλε πρόκειται να παντρευτούν, η Πολάνκο απάντησε «είναι ήδη παντρεμένοι, παντρεύτηκαν πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, όχι, πριν από τρεις εβδομάδες».

Η γνωστή του ζευγαριού, που η ίδια δεν μένει πια στην Ιταλία, ισχυρίστηκε πως ο φερόμενος γάμος έγινε σε ιδιωτικό παρεκκλήσι σε βίλα στο Αρκόρε.

Ο γάμος, υποστήριξε, δεν είναι πολιτικός. Η ίδια δήλωσε πως ήταν προσκεκλημένη στον γάμο αλλά δεν πήγε, επειδή θα γεννούσε -έστειλε όμως στο ζευγάρι τις ευχές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολάνκο απάντησε κατηγορηματικά πως η 27χρονη είναι ερωτευμένη με τον Καβαλιέρε. Όσο για τα «μπούνγκα μπούνγκα», η Πολάνκο απάντησε ότι «όσο υπάρχει ο Μπερλουσκόνι, θα υπάρχουν και τα μπούνγκα μπούνγκα».

Ήδη οι δημοσιογράφοι με τους οποίους μιλούσε η Πολάνκο εμφανίστηκαν ανοικτά επιφυλακτικοί στις αναφορές της για τον γάμο -όταν ο ένας την ρώτησε για περισσότερες πληροφορίες, ο άλλος τον σταμάτησε λέγοντάς του «μα, το πιστεύεις;».

Η Repubblica παρουσίασε την επόμενη ημέρα εκτενώς την αναφορά με κάθε επιφύλαξη, ξεκινώντας όμως με την διάψευση βουλευτή του κόμματος του Καβαλιέρε. Η βουλευτής Μαρία Ροζάρια Ρόσι, που θεωρείται κοντά στο περιβάλλον του Μπερλουσκόνι, είπε πως η αναφορά για το γάμο είναι ψέμα.

Είτε για τρίτη φορά παντρεμένος, είτε (όπως θεωρεί και πιθανότερο η Repubblica) άρτι διαζευχθείς -σκέτο- με την Βερόνικα Λάριο, ο Μπερλουσκόνι περνάει δύσκολα: Μετά την απόφαση της επιτροπής της Γερουσίας για αποπομπή του, αποφασίστηκε την Πέμπτη τα μέλη της Ολομέλειας να ψηφίσουν φανερά για το ζήτημα -και αναμένονται να επικυρώσουν την αποπομπή του, ανοίγοντας το δρόμο για την εφαρμογή της ποινής του μετά την οριστική του καταδίκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024