Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟ κέρδισε ξανά τον Εργοτέλη και πλέον βλέπει... ντέρμπι

Ο ΠΑΟ κέρδισε ξανά τον Εργοτέλη και πλέον βλέπει… ντέρμπι

Με δύο νίκες προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο" και σε συνδυασμό με το 2-1 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πήρε το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση, ενώ πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Με δύο νίκες προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο» και σε συνδυασμό με το 2-1 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, ενώ πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ετσι, λίγα 24ωρα αφού «έσπασε» το αήττητο του Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα στο ίδιο γήπεδο (2-0 το περασμένο Σάββατο), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει για ακόμα μία φορά της ομάδας της Κρήτης. Μάλιστα, αυτή τη φορά… κουράστηκε λιγότερο, αφού ήταν καλύτερα «διαβασμένος» και δεν αιφνιδιάστηκε από τον «Εργο».

Κάποιες προσπάθειες των Ρομάνο (17΄), Μπαντιμπαγκά (18΄) και Διαμαντάκου (20΄) πέρασαν ανεκμετάλλευτες σ΄ένα τρίλεπτο επιθετικής έξαρσης για τους γηπεδούχους που ήταν γενικά εκνευρισμένοι, ίσως επειδή παρασύρθηκαν από την ανάγκη τους να πάρουν ρεβάνς για την ήττα του Σαββάτου.

Οι «πράσινοι» έφεραν το ματς στα μέτρα τους και ήταν εμφανές πως ένα γκολ θα τους ήταν αρκετό. Αυτό ήλθε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, όταν στο 48΄ ο Μπεργκ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πράνιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Ο Στέφανος Κοτσόλης «ένιωσε» την επίθεση του Εργοτέλη μόνο σε κάποια μακρινά σουτ του Πελέ στο 61΄ και το 63΄, ενώ ο Κλωναρίδης στο 69΄ και ο Μπεργκ στο 81΄ έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Αυτό, πάντως, δεν στοίχισε στον Παναθηναϊκό που έφυγε ξανά νικητής από το Παγκρήτιο και πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Ρομάνο, Πελέ, Διαμαντάκος, Αθανασίου – Τριανταφυλλόπουλος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (74΄ Βερπακόφσκις), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (60΄ Αναστασάκος), Ρομάνο, Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Χαλκιαδάκης (79΄ Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Μπεργκ, Αμπέιντ (60΄ Ζέκα), Κλωναρίδης (71΄ Καρέλης), Νάνο, Κουτρουμπής, Πράνιτς (80΄ Μαρινάκης)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024