MVP ο Λούκας Πέρεθ, καλύτερο γκολ του Ντε Μπλάσις
Ο Λούκας Πέρεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Το απίθανο γκολ του Πάμπλο Ντε Μπλάσις -ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή- στο 2-0 του Αστέρα Τρίπολης επί του Λεβαδειακού ήταν φυσικό να κερδίσει το σχετικό βραβείο
Ο Λούκας Πέρεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σημείωσε δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού (3-0) και συγκέντρωσε το 79.39% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
Υποψήφιοι ήταν επίσης ο Τζόελ Κάμπελ του Ολυμπιακού, που συγκέντρωσε 14.48%, και ο Δημήτρης Κολοβός του Πανιωνίου, που πήρε 6.13%.
Το απίθανο γκολ του Πάμπλο Ντε Μπλάσις -ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή- στο 2-0 του Αστέρα Τρίπολης επί του Λεβαδειακού ήταν φυσικό να κερδίσει το σχετικό βραβείο για την 9η αγωνιστική, συγκεντρώνοντας το 69.73% των ψήφων.
Ακολούθησαν τα γκολ του Σίλβα Τζούνιορ του Παναιτωλικού (22.78%) και του Νίκου Καλτσά της Βέροιας (7.49%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]
- Τορίνο – Πάρμα 4-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)



