Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Αγρίτης της Καλλονής
Άσχημα είναι τα νέα για τον επιθετικό της Καλλονής, Ανέστη Αγρίτη, καθώς όπως επιβεβαίωσε και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Μυτιλήνης, υπέστει ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτό σημαίνει ότι ο Αγρίτης, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Άσχημα είναι τα νέα για τον επιθετικό της Καλλονής, Ανέστη Αγρίτη, καθώς όπως επιβεβαίωσε και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Μυτιλήνης, υπέστει ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Ο έμπειρος επιθετικός, τραυματίστηκε στον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό (28/10), υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν το πρόβλημα στον χιαστό.
Αυτό σημαίνει ότι ο Αγρίτης, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442