11 εκατ. ευρώ θα προσφέρει για το γήπεδο της ΑΕΚ ο Δ.Μελισσανίδης
O Δημήτρης Μελισσανίδης θα βάλει το ποσό των 11 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας το 1/6 του συνολικού κόστους για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!
O Δημήτρης Μελισσανίδης θα βάλει το ποσό των 11 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας το 1/6 του συνολικού κόστους για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της LIVE SPORT η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ, αρχίζει να συμπληρώνεται και το μεγαλύτερο μέρος θα καλυφθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της «Ενωσης».
Όσον αφορά στους υπόλοιπους: Περίπου 3 εκατ. ευρώ εμφανίζεται έτοιμος να βάλει ο Πόλυς Χατζηιωάνου, παρά το γεγονός πως αρχικά είχε διαρρεύσει ότι θα μπει με 1 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα εκτός από τον Πέτρο Παππά, σημαντικά ποσά θα προσφέρουν και ο Μάκης Αγγελόπουλος, με τον Μιχάλη Σάλλα. Φυσικά σημαντική βοήθεια δίνει και ο λαός της ΑΕΚ που με την αγορά διαρκείας το 50% των χρημάτων τους προορίζονται για το γήπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442