Πυροβολισμοί σε βάση του Πολεμικού Ναυτικού στο Τενεσί
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στο Μίλινγκτον του Τενεσί. Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στο Μίλινγκτον του Τενεσί. Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού που αναρτήθηκε στο Twitter, η βάση αποκλείστηκε προσωρινά για προληπτικούς λόγους.
«Ο δράστης συνελήφθη» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού Πάτρικ Φάουτι. Ο ίδιος είπε ότι η ζωή των δύο τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο.
Δράστης και θύματα είναι μέλη της Εθνοφρουράς του Στρατού Ξηράς.
Ο Φάουτι δεν διευκρίνισε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο αυτό σε ένα κτίριο της Εθνοφρουράς που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Ναυτική Βάση του Μίλινγκτον στην οποία εργάζονται σε καθημερινή βάση περισσότεροι από 7.500 πολίτες και στρατιώτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πασχαλινές διακοπές χωρίς τον σκύλο: Τον προετοιμάζουμε και τον αφήνουμε σε καλά χέρια
- Ρωσία: Παγιδευμένοι 41 ανθρακωρύχοι από ουκρανική επίθεση – Τρεις νεκροί σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (6/4): Πού θα δείτε Ελλάδα-Ουγγαρία και Νάπολι-Μίλαν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρση της ασυλίας του ζητά ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΘ’)
- Pet Shop Boys: Volume – 600 σελίδες με όσα δεν ήξερες για το θρυλικό συγκρότημα


