Πυροβολισμοί σε βάση του Πολεμικού Ναυτικού στο Τενεσί
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στο Μίλινγκτον του Τενεσί. Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στο Μίλινγκτον του Τενεσί. Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού που αναρτήθηκε στο Twitter, η βάση αποκλείστηκε προσωρινά για προληπτικούς λόγους.
«Ο δράστης συνελήφθη» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού Πάτρικ Φάουτι. Ο ίδιος είπε ότι η ζωή των δύο τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο.
Δράστης και θύματα είναι μέλη της Εθνοφρουράς του Στρατού Ξηράς.
Ο Φάουτι δεν διευκρίνισε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο αυτό σε ένα κτίριο της Εθνοφρουράς που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Ναυτική Βάση του Μίλινγκτον στην οποία εργάζονται σε καθημερινή βάση περισσότεροι από 7.500 πολίτες και στρατιώτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
