Πρόστιμο 70.000 ευρώ ζητά ο Παναθηναϊκός για τον Κουίνσι
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα προς την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ζητώντας να επικυρωθεί πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ στον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε (ποσό που αντιστοιχεί στο 15% του συμβολαίου του), λόγω των περυσινών πειθαρχικών παραπτωμάτων του
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα προς την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ζητώντας να επικυρωθεί πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ στον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε (ποσό που αντιστοιχεί στο 15% του συμβολαίου του), λόγω των περυσινών πειθαρχικών παραπτωμάτων του.
Ποια είναι αυτά; Καθυστερημένες αφίξεις στις προπονήσεις, απουσίες στο εξωτερικό χωρίς άδεια, ακόμη και φωτογραφίες που ανέβασε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού και πόζαρε μαζί με… αιθέριες υπάρξεις.
Μάλιστα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Γκανέζου, Λίαμ Κάλεντερ, για να συνεχίσει συζητήσει με το νομικό τμήμα της «πράσινης» ΠΑΕ και να βρεθεί η χρυσή τομή στη λύση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» εν όψει του Γενάρη.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.