Νοκ άουτ ο Πράνιτς με Εργοτέλη
Ο Ντάνιελ Πράνιτς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού το Σάββατο με τον Εργοτέλη.
Ο Ντάνιελ Πράνιτς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού το Σάββατο με τον Εργοτέλη.
Ο Κροάτης άσος θα υποβληθεί αύριο, Παρασκευή σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί η «ζημιά» του τραυματισμού και να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του.
Κατά τα λοιπά, στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, ενώ απουσίασε ο Κουίνσι λόγω ίωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ενδεκάδες του ΗΠΑ – Βέλγιο: Κανονικά βασικός ο Μπαλογκάν…
- Μακρόν – Συρία: Ο πρώην… τζιχαντιστής πρόεδρος αλ Σάρα χαιρετίζει τον «πολύ εποικοδομητικό» ρόλο της Γαλλίας
- «Κογκρέσο-ζόμπι» φοβούνται οι Ρεπουμπλικάνοι
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δύο μεγάλα δώρα στον Σουλτάνο
- Ο πόλεμος των… νυφικών – Dior εναντίον Chanel
- Τέλος εποχής για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο


