Στη Seat και το Martorell το “Lean Award”, βραβείο αποδοτικότητας των διαδικασιών παραγωγής
Το ισπανικό εργοστάσιο της Seat στο Martorell αναδεικνύεται ο φετινός νικητής του διεθνούς βραβείου ορθολογικής παραγωγής “Lean Award”.
Το εργοστάσιο της Seat στο Martorell διακρίθηκε με το βραβείο αυτοκινητιστικής ορθολογικής παραγωγής “Lean Award” το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο, από το 2006, από το γερμανικό έντυπο Automobil Produktion, μετά την αξιολόγηση των διαδικασιών βιομηχανικής παραγωγής περισσότερων από 700 εργοστασίων σε 15 χώρες.
Σύμφωνα με την ομάδα εμπειρογνωμόνων της κριτικής επιτροπής, η Seat έχει πετύχει την εφαρμογή και ανάπτυξη ενός παραγωγικού συστήματος που αντανακλά πλήρως τις αρχές της ορθολογικής παραγωγής στους τομείς της ποιότητας, των μεταφορών και της εξέλιξης του προσωπικού.
“Είμαστε εντυπωσιασμένοι με το ορθολογικό πνεύμα που έχει υιοθετήσει η ομάδα της SEAT”, τόνισε σε σχετική ανακοίνωση η κριτική επιτροπή.
Το βραβείο παρέλαβαν ο επικεφαλής παραγωγής της Seat, Dr. Andreas Tostmann και ο επικεφαλής παραγωγής του Martorell, Dr. Stefan Loth, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Wolfsburg, στη Γερμανία.
Ο Dr. Tostmann ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για το βραβείο δηλώνοντας: “Είμαστε περήφανοι που τα θετικά αποτελέσματα που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια αναγνωρίστηκαν διεθνώς.
“Επιβεβαιώνει ότι η SEAT βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και αποδεικνύει ότι η παραγωγικότητα, η ανταγωνιστικότητα και η ποιότητα της παραγωγικής μας διαδικασίας βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο”. Αυτό το βραβείο είναι ένα σημείο εκκίνησης, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Ορθολογικής Παραγωγής, ο στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση”.
Ο Dr. Loth από την πλευρά του δήλωσε ότι το βραβείο, “αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά που έγινε από την ομάδα της Seat καθώς και τη δέσμευση και τη συνέπεια που έδειξε κάθε ένας από τους εργαζόμενους της εταιρείας”.
auto.in.gr
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα
- «Αμερικανική εισβολή» στο Βιετνάμ προ των πυλών – Χιλιάδες οικογένειες εκδιώκονται λόγω Trump Resort
- Επανομή: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου που αγνοείται μετά από ανατροπή σκάφους
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442