Ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι, προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά των κυρώσεων που επιβλήθηκαν σε αυτόν από την ιταλική αθλητική δικαιοσύνη και επικυρώθηκαν από τα εθνικά δικαστήρια, στο πλαίσιο του μεγάλου σκανδάλου χειραγωγημένων αγώνων που έγινε γνωστό ως «Calciopoli». Ο πρώην παράγοντας των «μπιανκονέρι» ζητεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αναγνωρίσει την ευθύνη της Ιταλικής Δημοκρατίας για ορισμένες παραβιάσεις της Ευρωπαϊκής Συνθήκης και να υποχρεώσει την Ιταλία να λάβει μέτρα για την αποκατάσταση του πρότερου στάτους του.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.