Συντονιστική γραμματεία απέκτησε η «Κίνηση των 58»
Συντονιστική Γραμματεία απέκτησε η «κίνηση των 58» για τη Κεντροαριστερά. Η Γραμματεία θα μεριμνήσει ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να φτάσει το κείμενο σε όλη την Ελλάδα και να προστεθούν υπογραφές. Εντός Νοεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η πρώτη συγκέντρωση στην Αθήνα.
Συντονιστική Γραμματεία απέκτησε η «κίνηση των 58» για τη Κεντροαριστερά. Σε αυτή συμμετέχουν οι: Ι.Βούλγαρης, Κ.Χατζημπίρος, Ν.Μπίστης, Χρ.Δερβένης, Αθηνά Δρέττα, Στ.Λιβαδάς, Γερ.Γεωργάτος και εκπρόσωποι των Κινήσεων «Δυναμική Ελλάδα», «Πολιτεία 2012», «Πρωτοβουλία Β».
Προς το παρόν, η Γραμματεία δεν θα έχει ρόλο ισοδύναμο ενός Πολιτικού Συμβουλίου ή μιας Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά θα χρησιμεύει περισσότερο για τον εσωτερικό συντονισμό των «58».
Η Γραμματεία θα μεριμνήσει ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να φτάσει το κείμενο σε όλη την Ελλάδα και να προστεθούν υπογραφές.
Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθούν Επιτροπές Πρωτοβουλίας σε όλους τους νομούς της χώρας.
Όπως αναφέρεται στα «Νέα» της Τρίτης, εντός Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συγκέντρωση στην Αθήνα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59