
Ο Ντε Κάνιο ανέλαβε την Κατάνια
Ο Ντε Κάνιο ανέλαβε την Κατάνια
Ο Λουίτζι Ντε Κάνιο είναι ο νέος προπονητής της Κατάνια. Ο 56χρονος τεχνικός επελέγη από την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, ως ο αντικαταστάτης του Ρολαντο Μαράν, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα με 2-1 από την Κάλιαρι. Ο Ντε Κάνιο έχει εργασθεί παλαιότερα στις Ουντινέζε, Ρετζίνα, Σιένα, Λέτσε και Τζένοα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
- Γιαννακόπουλος για το Final Four στο ΟΑΚΑ: «Όποιος επιχειρήσει να παρανομήσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες»
- Euroleague: «Οι X-Factors που θα κρίνουν το Final Four της Αθήνας»
- Η απονομή του Europa League στην Άστον Βίλα (vid, pics)
- Η «χρυσή βίβλος» του Europa League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442