Εξιτήριο έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής από το νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος είχε εισαχθεί στο «Γ.Γεννηματάς» το πρωί μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Ο κ.Κουβέλης, έχοντας προηγουμένως υποβληθεί σε πλήρη κλινικοεργαστηριακό έλεγχο, εξήλθε από το νοσοκομείο σε πολύ καλή κατάσταση, αφού έλαβε οδηγίες από τους γιατρούς.
Εξιτήριο έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής από το νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος είχε εισαχθεί στο «Γ.Γεννηματάς» το πρωί μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Ο κ.Κουβέλης, έχοντας προηγουμένως υποβληθεί σε πλήρη κλινικοεργαστηριακό έλεγχο, εξήλθε από το νοσοκομείο σε πολύ καλή κατάσταση, αφού έλαβε οδηγίες από τους γιατρούς.
Ο κ. Κουβέλης αισθάνθηκε αδιαθεσία, την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», απ’ όπου θα αναχωρούσε για περιοδεία στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Με το οικογενειακό περιβάλλον του προέδρου της ΔΗΜΑΡ μίλησε τηλεφωνικά ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Κουβέλη είναι καλή και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.