Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξηγήσεις βουλευτών που δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας για την ΧΑ

Εξηγήσεις βουλευτών που δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας για την ΧΑ

Εξηγήσεις για την στήση τους να μην ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Στ. Μπούκουρα, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλο έδωσαν με δηλώσεις τους οι βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος), Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝΕΛ) και Δημήτρης Κυριαζίδης (ΝΔ).

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος), με δηλώσεις του σε ΜΜΕ, εξήγησε την στάση του στην ψηφοφορία στη Βουλή για τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και το «άκυρο» ψηφοδέλτιο που έριξε στην κάλπη για τους τρεις βουλευτές Στ. Μπούκουρα, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλο.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, θα ήθελε να ψηφίσει κατά της άρσης της ασυλίας του βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αλλά στο ψηφοδέλτιο που διανεμήθηκε ήταν σε μια ενότητα και τα τρία ονόματα για τη διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, εξήγησε για το «παρών» στο αίτημα άρσης ασυλίας του Ηλία Παναγιώταρου, ότι διαφωνεί με την ασάφεια με την οποία οι δικαστικές αρχές περιγράφουν τα αδικήματα -όπως και στην υπόθεση που αφορά τον κ. Παναγιώταρο- και ζήτησαν άρση της ασυλίας για το αδίκημα της στάσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, για το «λευκό» που έριξε στην κάλπη για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο (σ.σ. η υπόθεσή του αφορούσε παράνομο ραδιοερασιτεχνικό σταθμό) είπε ότι το αδίκημα με το οποίο βαρύνεται δεν είναι αδίκημα για να διωχθεί για βία. Είπε, επίσης, ότι ο βουλευτής κατέχει νόμιμη άδεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024