Αναστολή καθηκόντων για 30 ημέρες για τον «ψυχίατρο της Χρυσής Αυγής»
Εντολή για αναστολή καθηκόντων για 30 ημέρες του «ψυχιάτρου της Χρυσής Αυγής» έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, λόγω της σε βάρος του άσκησης ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Εντολή για αναστολή καθηκόντων για 30 ημέρες του «ψυχιάτρου της Χρυσής Αυγής» έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, λόγω της σε βάρος του άσκησης ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Το εν λόγω μέτρο συνιστά παράλληλη διαδικασία με την διεξαγόμενη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ο ψυχίατρος, διευθυντής ενός από τα εννέα ψυχιατρικά τμήματα του ΨΝΑ φέρεται να έχει χορηγήσει άγνωστο αριθμό πιστοποιητικών σε μέλη της Χρυσής Αυγής της οποίας υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λασιθίου το 2010 και το 2012.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο εν λόγω ψυχίατρος φέρεται στην διάρκεια μίας μόνο εφημερίας να εξέδωσε δύο πιστοποιητικά για άδεια οπλοφορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442