Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός κυβερνήτης επαρχίας του Αφγανιστάν μετά από επίθεση σε τζαμί

Νεκρός κυβερνήτης επαρχίας του Αφγανιστάν μετά από επίθεση σε τζαμί

Τη ζωή του έχασε ο κυβερνήτης της επαρχίας Λογκάρ του Αφγανιστάν μετά από βομβιστική επίθεση σε τζαμί που είχε, όπως όλα δείχνουν, στόχο τον ίδιο. Ορισμένες αναφορές αποδίδουν την έκρηξη σε μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο μικρόφωνο από το οποίο θα μιλούσε ο κυβερνήτης στους πιστούς μετά την προσευχή για τη γιορτή του Άιντ αλ Άντχα.

Τη ζωή του έχασε ο κυβερνήτης της επαρχίας Λογκάρ του Αφγανιστάν μετά από βομβιστική επίθεση σε τζαμί που είχε, όπως όλα δείχνουν, στόχο τον ίδιο.

Ορισμένες αναφορές αποδίδουν την έκρηξη σε μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο μικρόφωνο από το οποίο θα μιλούσε ο κυβερνήτης στους πιστούς μετά την προσευχή για τη γιορτή του Άιντ αλ Άντχα.

«Σήμερα το πρωί, ο κυβερνήτης Αρσάλα Τζαμάλ απευθυνόμενος στους πιστούς μετά την προσευχή του Άιντ σκοτώθηκε από κρυμμένη στο μικρόφωνο βόμβα. Οκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν» ανακοίνωσε ο Ντιν Μοχάμεντ Νταρουίς, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας που βρίσκεται κοντά στην Καμπούλ.

O Αρσαλά Τζαμάλ, στενός συνεργάτης του προέδρου του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι, είχε επιβιώσει αρκετών απόπειρων δολοφονίας του στο παρελθόν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024