Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kινέζοι κατακτούν το Παρίσι με κέρματα του 1 ευρώ και κινούν υποψίες

Kινέζοι κατακτούν το Παρίσι με κέρματα του 1 ευρώ και κινούν υποψίες

Tις υποψίες ενός παριζιάνου ξενοδόχου κίνησαν δύο κινέζοι, οι οποίοι αποφάσισαν να πληρώσουν το λογαριασμό με κέρματα του 1 ευρώ. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά και υπεύθυνος της κεντρικής τράπεζας για να διαπιστωθεί ότι όλα ήταν νόμιμα. Μάλιστα, οι κινέζοι είχαν και εξήγηση για τα τόσα κέρματα...

Tις υποψίες ενός παριζιάνου ξενοδόχου κίνησαν δύο κινέζοι, οι οποίοι αποφάσισαν να πληρώσουν το λογαριασμό του ξενοδοχείου με κέρματα του 1 ευρώ.

Οι κινέζοι πλήρωσαν το ποσό των 70 ευρώ με κέρματα για την πρώτη νύχτα σε ξενοδοχείο του Μπανιολέ, στο ανατολικό Παρίσι.

Ο ιδιοκτήτης δεν έδωσε σημασία, αλλά όταν το σκηνικό επαναλήφθηκε και για την επόμενη διανυκτέρευση, τότε αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, καθώς φοβήθηκε ότι τα κέρματα ήταν κάλπικα.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Parisien, τα κέρματα εξέτασε και υπάλληλος της κεντρικής τράπεζας, για να διαπιστωθεί ότι όλα αυθεντικά.

Μάλιστα, οι κινέζοι είχαν και εξήγηση για τα τόσα κέρματα. Δήλωσαν ότι είχαν γνωριμίες σε κέντρο αποσυναρμολόγησης ευρωπαϊκών ΙΧ στην πατρίδα τους.

Τα χιλιάδες οχήματα που στέλνονται από την Ευρώπη στην Κίνα για αποσυναρμολόγηση, ελέγχονται προσεκτικά πριν μπουν στην τελική διαδικασία.

Φαίνεται λοιπόν ότι ένα από τα συχνότερα ευρήματα των εργατών είναι κέρματα του 1 ευρώ. Αυτά που «χώνονται» μεταξύ των καθισμάτων και όχι μόνο.

Οι κινέζοι τουρίστες εξήγησαν ότι αγόρασαν μαζικά από τον ιδιοκτήτη του κέντρου αποσυναρμολόγησης εκατοντάδες νομίσματα του 1 ευρώ.

Mε αυτά, αποφάσισαν να κατακτήσουν το Παρίσι…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024