Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατάφερε να ζήσει τρώγοντας για 19 μέρες σκίουρους στα χιόνια

Κατάφερε να ζήσει τρώγοντας για 19 μέρες σκίουρους στα χιόνια

Σκίουροι για γεύμα και φύλλα δέντρου για «θέρμανση». Αυτά λειτούργησαν ως «σανίδες σωτηρίες» για τον 72χρονο ελαφοκυνηγό, Τζιν Πέναφλορ, από την Καλιφόρνια που χάθηκε για τρεις εβδομάδες στα χιόνια. Τώρα, όμως, αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ο επιζών από «θαύμα», Τζιν Πέναφλορ, βρέθηκε από κυνηγούς το Σάββατο ύστερα από 19 μέρες στον Εθνικό Δρυμό του Μεντοτσίνο στην βορειοδυτική Καλιφόρνια.

Σκίουροι για γεύμα και φύλλα δέντρου για «θέρμανση». Αυτά λειτούργησαν ως «σανίδες σωτηρίες» για τον 72χρονο ελαφοκυνηγό,Τζιν Πέναφλορ, από την Καλιφόρνια που χάθηκε για τρεις εβδομάδες στα χιόνια. Τώρα, όμως, αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Ο επιζών από «θαύμα», Τζιν Πέναφλορ, βρέθηκε από κυνηγούς το Σάββατο ύστερα από 19 μέρες στον Εθνικό Δρυμό του Μεντοτσίνο στην βορειοδυτική Καλιφόρνια. Ο Εθνικός Δρυμός του Μεντοτσίνο διοικείται από την Αμερικανική Δασική Υπηρεσία και είναι κλειστός εξαιτίας του ομοσπονδιακού «λουκέτου».

Ο 72χρονος κυνηγός με γερό σκαρί και εμπειρία 30 χρόνων, κυνηγούσε μαζί με ένα φίλο του όταν στις 24 Σεπτεμβρίου οι δρόμοι τους χώρισαν.

Μετά από τέσσερις ημέρες αναζήτησης από τουλάχιστον 18 υπηρεσίες από πάνω από 12 χώρες, επισήμως οι έρευνες σταμάτησαν, καθώς δεν είχαν βρεθεί ίχνη του και μαινόταν καταιγίδα.

Για καλή του όμως τύχη η έρευνα ξεκίνησε εκ νέου 19 μέρες μετά την εξαφάνισή του. Μία ομάδα κυνηγών άκουσε τις φωνές του και τον βρήκε μέσα σε ένα φαράγγι στον Εθνικό Δρυμό.

Όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, απομακρύνθηκε, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και παρέμεινε αναίσθητος. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, είχε χάσει τον προσανατολισμό του και βρισκόταν εν μέσω πυκνής ομίχλης μέσα σε ένα δάσος με θερμοκρασία -25 βαθμούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024