Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βούλευμα για την Marfin παραπέμπει τους φυσικούς αυτουργούς

Βούλευμα για την Marfin παραπέμπει τους φυσικούς αυτουργούς

Στον άνθρωπο που φέρεται να πυρπόλησε το υποκατάστημα της Marfin, καθώς και σε εκείνον που επιτέθηκε στο βιβλιοπωλείο Ιανός καταλήγει βούλευμα του Τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Το βούλευμα εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο, ωστόσο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί δικάσιμος.

Στον άνθρωπο που φέρεται ότι πυρπόλησε το υποκατάστημα της Marfin, καθώς και σε εκείνον που επιτέθηκε στο βιβλιοπωλείο Ιανός καταλήγει βούλευμα του Τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το βούλευμα εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο, ωστόσο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί δικάσιμος.

Σύμφωνα με το βούλευμα, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Real News, ο φερόμενος ως δράστης του εμπρησμού της Marfin παραπέμπεται να δικαστεί για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και εν αποπείρα, της εκρήξεως εκ της οποίας επήλθε θάνατος και κίνδυνος για ανθρώπους και ξένα πράγματα, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας διά εκρήξεως από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του».

Με το ίδιο βούλευμα, μαζί με τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος κατηγορείται ότι πέταξε τις μοιραίες μολότοφ, μέσα στην τράπεζα, αφού δύο άγνωστοι συνεργοί του είχαν σπάσει τα τζάμια της πρόσοψης και είχαν περιλούσει το εσωτερικό με εύφλεκτο υγρό, παραπέμπεται άλλος ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση την ίδια ώρα στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», λίγο πιο πάνω στον ίδιο δρόμο.

Οι δικαστές έκριναν ότι οι δράστες δεν στόχευαν μόνον στο θάνατο των τριών άτυχων τραπεζικών υπαλλήλων, που εγκλωβίστηκαν στο κατάστημα, αλλά του συνόλου των συναδέλφων τους. Εντός του τραπεζικού καταστήματος βρίσκονταν άλλα 24 άτομα που κατόρθωσαν να βγουν σώοι, προτού οι φλόγες και ο καπνός επεκταθούν σε όλο το κτίριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024