Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki SX-4 S-CROSS: Στην Ελλάδα από 16.870 ευρώ

Suzuki SX-4 S-CROSS: Στην Ελλάδα από 16.870 ευρώ

Την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά ξεκινά στις αρχές Νοεμβρίου η δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του μέχρι σήμερα γνωστού Suzuki SX-4, με τιμή εκκίνησης τα 16.780 ευρώ.


Στην κατηγορία των συμπαγών crossovers επιστρέφει η Suzuki, προσφέροντας στην ελληνική αγορά τη δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του ιδιαίτερα δημοφιλούς SX-4.

Το SX-4 S-CROSS, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, ξεχωρίζει για τις αυξημένες διαστάσεις του. Έχοντας «κερδίσει» σχεδόν 17 εκατοστά, το μήκος του αμαξώματος φτάνει, πλέον, τα 4,3 μέτρα, γεγονός που σου επιτρέπει να μιλάς με ασφάλεια για μια μικρομεσαίων διαστάσεων πρόταση.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό της ιαπωνικής πρότασης, καθώς το αυξημένο κατά 10 εκατοστά μεταξόνιο εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες, την ίδια στιγμή που ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 430 λίτρα.

Στους κινητήρες, συναντάμε ένα ατμοσφαιρικό σύνολο βενζίνης και έναν υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα. Κοινό σημείο αναφοράς ανάμεσα στα δύο μοτέρ, ο κυβισμός των 1,6 λίτρων και η ισχύς των 120 ίππων.

Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, το Suzuki SX-4 S-CROSS είναι διαθέσιμο σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Στην πρώτη περίπτωση η κίνηση μεταδίδεται στον μπροστινό άξονα με τη βοήθεια ενός μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων (προαιρετικά προσφέρεται και αυτόματο κιβώτιο CVT με επιπλέον κόστος 1.700 ευρώ), ενώ στη δεύτερη το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης με τέσσερα προγράμματα λειτουργίας.

Οι εκδόσεις βενζίνης και diesel του νέου crossover της Suzuki προσφέρονται σε δύο εξοπλιστικά επίπεδα. Το δικίνητο SX-4 S-CROSS GL διαθέτει -μεταξύ άλλων- έξι αερόσακους, ESP, air condition, ηχοσύστημα και cruise control, κοστίζοντας 16.870 ευρώ (20.570 ευρώ για την αντίστοιχη έκδοση diesel).

H επιβάρυνση για την αμέσως επόμενη εξοπλιστική έκδοση GL+ ανέρχεται στα 1.800 ευρώ και δικαιολογείται χάρη στην παρουσία του ηλεκτρονικού κλιματισμού, των ζαντών αλουμινίου μεγέθους 17 ιντσών και των συστημάτων υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και εισόδου χωρίς κλειδί.

Η έκδοση GL+ διαμορφώνει τον βασικό εξοπλισμό του τετρακίνητου SX-4 S-CROSS, το οποίο προσφέρεται έναντι 20.570 ευρώ (24.270 για την αντίστοιχη έκδοση diesel). Η πλουσιότερη έκδοση GLX επιβαρύνει την τιμή του αυτοκινήτου κατά 1.400 ευρώ, προσθέτοντας στα εξοπλιστικά του χαρακτηριστικά προβολείς HID, καθώς και αισθητήρες φώτων, βροχής και στάθμευσης.

Να σημειώσουμε ότι στις παραπάνω τιμές του αυτοκινήτου, η διάθεση του οποίου στην ελληνική αγορά θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου, έχει συνυπολογιστεί το όφελος απόσυρσης.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024