Στο στόχαστρο των ανακριτών και άλλοι βουλευτές της ΧΑ
Άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής εμπλέκουν σε έκνομες δραστηριότητες της οργάνωσης οι καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων στις ανακριτικές αρχές. Πρόκειται για βουλευτές, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν εμπλακεί στην υπόθεση, αλλά βάσει των καταθέσεων ενδέχεται να είναι αντιμέτωποι με διώξεις.
Άλλους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής εμπλέκουν σε έκνομες δραστηριότητες της οργάνωσης οι καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων στις ανακριτικές αρχές.
Πρόκειται για βουλευτές, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν εμπλακεί στην υπόθεση, αλλά βάσει των καταθέσεων ενδέχεται να είναι αντιμέτωποι με διώξεις.
Ειδικότερα, οι μάρτυρες υπό καθεστώς προστασίας που κατέθεσαν στον ανακριτή φέρονται να έχουν δώσει σαφή στοιχεία για εμπλοκή προσώπων που περιλαμβάνονται μεταξύ των ήδη κατηγορουμένων αλλά και για εμπλοκή βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν αντιμετωπίσει έως σήμερα κατηγορία.
Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας άνδρας κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ μία γυναίκα προσήλθε αυτοβούλως στο ανακριτικό γραφείο το Σάββατο.
Σύμφωνα με το Mega, στις καταθέσεις τους αναφέρθηκαν και σε μη διαφανείς οικονομικές δραστηριότητες της οργάνωσης.
Πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι στο γραφείο του ανακριτή έχουν φτάσει πολλά αιτήματα προσώπων που επιζητούν να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μαρτσίνιακ στο Παναθηναϊκός – Μπέτις
- Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος αδειάζει τα πορτοφόλια των Ευρωπαίων – «Όλα θα αυξηθούν»
- «Δεν θα ήθελα να δω κανέναν άλλον να παίζει τον Φρόντο»: Επιστρέφει ο Ελάιζα Γουντ στον Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών;
- Ανδρουλάκης στον Λαζαρίδη: Με τις δικές μου πλάτες δεν πήρε κανείς ούτε ένα ευρώ – με τις δικές σας, κάποιοι πήραν εκατομμύρια
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Ιωαννιτών λόγω της σεισμικής δόνησης στις 8 Μαρτίου
- Μπακογιάννη: Περίμενα ο Σαμαράς να έχει περίσσευμα καρδίας και να πει ότι σωστά οχυρώσαμε την Κύπρο


