Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το συμπέρασμα του Στέφενς και η ατάκα του «Σάλπι» για τους... ήρωες

Το συμπέρασμα του Στέφενς και η ατάκα του «Σάλπι» για τους… ήρωες

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκμααρ, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αδίκησε τον εαυτό της, όπως χαρακτηριστικά είπε. Από την πλευρά του, η τρίτη «χρυσή» αλλαγή του Στέφενς, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οποίος αγωνίστηκε 10 λεπτά, αλλά πρόλαβε να σκοράρει στο 93’ το γκολ της ισοφάρισης δήλωσε ότι το παιχνίδι της ομάδας του δεν ήταν τόσο καλό, όσο το αποτέλεσμα που απέσπασε.

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκμααρ, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αδίκησε τον εαυτό της, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Υπήρχαν δύο μισά. Το πρώτο μισό ανήκε κυρίως σε εμάς, το δεύτερο όμως λιγότερο σε εμάς και περισσότερο στην Αλκμααρ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τελικά ευτυχώς κάναμε το 1-1 στο τέλος. Νομίζω πως μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ολλανδού τεχνικού του «Δικεφάλου» και συνέχισε…

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε πίεση:
«Χάναμε την μπάλα επειδή η οργάνωση δεν ήταν καλή και η Αλκμααρ ήταν καλύτερη. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μια καλή ομάδα η Αλκμααρ. Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ και η Σαχτέρ με την Μακάμπι Χάιφα ήρθαν ισόπαλοι και αν αυτά τα αποτελέσματα τον ικανοποιούν: «Αυτό ναι. Αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος για το παιχνίδι που παίχτηκε στο δεύτερο μισό. Θέλω να πω κάτι άλλο… Χθες είπα κάτι και το σχόλιο μου γράφτηκε στις εφημερίδες. Αναφέρθηκε πως εγώ είπα για κάποιον που έκανε κάτι παρόμοιο με εμένα, αλλά δεν είπα κανένα όνομα, ας πούμε την αλήθεια».

Για το δεύτερο μέρος:
«Η Αλκμααρ χρησιμοποίησε καλύτερα τον χώρο που δώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο δεν μπορούσε να το κάνει. Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες μας πρέπει να σκεφτούν για το επίπεδό τους».

Σαλπιγγίδης: «Δεν ψάχνουμε για ήρωες»

Από την πλευρά του, η τρίτη «χρυσή» αλλαγή του Στέφενς, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οποίος αγωνίστηκε 10 λεπτά, αλλά πρόλαβε να σκοράρει στο 93’ το γκολ της ισοφάρισης δήλωσε ότι το παιχνίδι της ομάδας του δεν ήταν τόσο καλό, όσο το αποτέλεσμα που απέσπασε.

«Θα μπορούσε να ήταν ή χειρότερα ή καλύτερα το παιχνίδι. Όλα είναι ανοιχτά σε αυτό το επίπεδο. Δεν ψάχνουμε για ήρωες, αλλά για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα, αλλά και για τον βαθμό. Δεν ξέρω αν είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί και δικαιούμασταν το γκολ. Στην επανάληψη δεν ήμασταν καλοί και σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη με την ισοφάριση. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως το ότι δεν ηττηθήκαμε είναι θετικό, γιατί εμείς και η Άλκμααρ θεωρητικά είμαστε τα φαβορί».

Βίτορ: «Έχουμε πίστη…»

Πως εξήγησε ο Μιγκέλ Βίτορ την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 1-0 και τον τρόπο που βρήκε να ισοφαρίσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προώθηση του στο τέλος για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ:
«Ξέραμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Στην Ευρώπη όταν κερδίζει βαθμούς εκτός και κερδίζει στην έδρα σου, ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις».

Για το γεγονός ότι μετά την αλλαγή του Γκούντμονσον ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να σταματήσει την Αλκμαάρ:
«Η Αλκμαάρ είναι μια ομάδα με ποιότητα. Στο πρώτο ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο το έκαναν αυτοί, πέτυχαν το γκολ, αλλά ευτυχώς στο τέλος ισοφαρίσαμε».

Για το αν το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η πίστη μετά το 1-0:
«Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά το γκολ το πιστέψαμε. Έχουμε δείξει ότι αν μείνουμε πίσω στο σκορ μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Άλλες φορές θα τύχει να το γυρίσουμε, σήμερα πήραμε το βαθμό».

Για το αν βοηθήσει αυτή η ισοπαλία για το ματς με τον ΠΑΟ:
«Ακόμα και αν χάναμε θα ήμασταν δυνατοί την Κυριακή. Μετά από το βαθμό που πήραμε σίγουρα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Για το γεγονός ότι έχασε σε κάποιο σημείο του αγώνα τη συγκέντρωση του: «Προσπαθώ να κοντρολάρω τα συναισθήματα του. Βέβαια, σήμερα σε κάποια σημεία ξέφυγα, αλλά όλα πήγαν καλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024