Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ζωή της πιο κομψής γυναίκας του κόσμου σε ντοκιμαντέρ

Η ζωή της πιο κομψής γυναίκας του κόσμου σε ντοκιμαντέρ

Υπήρξε διευθύντρια της γαλλικής Vogue, είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο. Τώρα ένα νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στην ζωή της Carine Roitfeld. Φωτό: abacapress.com/Visual Press.

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas

Μια σπάνια ματιά στον κόσμο της μόδας μέσα από το 24ωρο και την ζωή της της πρώην διευθύντριας της γαλλικής Vogue Carine Roitfeld παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Mademoiselle C που πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε στην Νέα Υόρκη -εν μέσω της Εβδομάδας Μόδας- και σε λίγες μέρες θα προβληθεί στο Λονδίνο.
Το making of της δημιουργίας του περιοδικού CR Fashion Book μετά την αποχώρηση της από την γαλλική Vogue, τα παρασκήνια της φωτογράφησης της τότε εγκύου κόρης της για το ID στην οποία η ίδια έκανε το styling, οι φίλοι της από τον κόσμο της μόδας -μεταξύ των οποίων οι Karl Lagerfeld, Michael Kors, Kate Upton, Tom Ford, Donatella Versace και η οικογένεια της παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ. «Όταν φεύγεις από την γαλλική Vogue αφήνεις την κορώνα σου» φαίνεται να δηλώνει στο trailer του ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί την μετακίνηση της στην Νέα Υόρκη για την προετοιμασία του νέου περιοδικού της αλλά και την γέννηση του πρώτου της εγγονιού.
Πίσω από το ντοκιμαντέρ βρίσκεται η ίδια εταιρεία παραγωγής που γύρισε και το September Issue, το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το 2009 και παρακολουθούσε την εκδότρια της αμερικάνικης Vogue Anna Wintour. «Τριάντα χρόνια είμαι με τον ίδιο άντρα» λέει για τον σύντροφό της -δεν παντρεύτηκαν ποτέ- Christian Restoin. «Όλοι μου η φαντασία διοχετεύτηκε στις φωτογραφήσεις μόδας. Είμαι επαναστάτρια. Δεν φωτογραφίζω, λέω ιστορίες».
Δείτε το τρέιλερ στο marieclaire.gr.

woman.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024