Tους αντιπάλους του στη Β’ φάση των προκριματικών του Champions League έμαθε ο ΝΟ Βουλιαγμένης.
Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Εδιμβούργο, οι παίκτες του Τεό Λοράντου κληρώθηκαν με την κροατική Πριμόριε Ριέκα, την ιταλική Ακουακιάρα και τη γερμανική Ανόβερο.
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στη Ριέκα το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου, ενώ στην επόμενη φάση των προκριματικών θα περάσουν οι δύο πρώτοι της τελικής κατάταξης.
Αναλυτικά οι όμιλοι της Β’ φάσης των προκριματικών του Champions League:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.