Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν αντιπαθούμε τη γάτα της Ντάουνινγκ Στριτ» λέει η οικογένεια Κάμερον

«Δεν αντιπαθούμε τη γάτα της Ντάουνινγκ Στριτ» λέει η οικογένεια Κάμερον

Ο βρετανός πρωθυπουργός αρνείται τις φήμες που θέλουν την πρωθυπουργική οικογένεια να αντιπαθεί τον Λάρι, τον γάτο που κατοικεί στο Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Ο δημοσιογράφος Μάθιου Ντ' Άνκονα αναφέρει σε βιβλίο του ότι η παρουσία του Λάρι στην Ντάουνινγκ Στριτ αποτελεί απλά διαφημιστικό κόλπο και ότι οι σχέσεις του με την οικογένεια Κάμερον δεν είναι άριστες. «Ο Λάρι είναι δημοφιλής με όλους στο κτίριο» απαντά η Ντάουνινγκ Στριτ, αν και τα γραφεία στοιχημάτων εκτιμούν ότι ο γάτος μάλλον θα παραμείνει περισσότερο από τον Κάμερον στο Νούμερο 10.

Ο βρετανός πρωθυπουργός αρνείται τις φήμες που θέλουν την πρωθυπουργική οικογένεια να αντιπαθεί τον Λάρι, τον γάτο που κατοικεί στο Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο δημοσιογράφος Μάθιου Ντ’ Άνκονα αναφέρει σε βιβλίο του ότι η παρουσία του Λάρι στην Ντάουνινγκ Στριτ αποτελεί απλά διαφημιστικό κόλπο και ότι οι σχέσεις του με την οικογένεια Κάμερον δεν είναι άριστες.

Η αδιαφορία του Λάρι απέναντι στα ποντίκια παρά λίγο να του στοιχίσει και την… δουλειά του. Αν και τον έφεραν στην πρωθυπουργική κατοικία για να πιάνει ποντίκια, τον Νοέμβριο του 2011 «συνελήφθη» να κοιμάται εν ώρα εργασίας.

Μετά τους ισχυρισμούς του Μάθιου Ντ’ Άνκονα, οι χρήστες του Twitter δημιούργησαν ένα θέμα με hashtag #savelarry (σώστε τον Λάρι).

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, ο οποίος είπε ότι ο γάτος είναι πολύ δημοφιλής με όλους όσους ζουν στο κτίριο.

Τα στοιχήματα, βέβαια, όπως αναφέρει το BBC, δεν ευνοούν τον Ντέιβιντ Κάμερον.

Το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes έδωσε 1/2 πιθανότητες να φύγει ο Κάμερον από την Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ στον γάτο έδωσε 6/4 πιθανότητες.

«Πρόκειται για νέο χαμηλό του Κάμερον στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Παρά την αντιπάθειά του για τη γάτα, πιστεύουμε ότι ο Λάρι θα παραμείνει περισσότερο από αυτόν στο Νούμερο 10» δήλωσε η Τζέσικα Μπριτζ της Ladbrokes.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024