Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Intralot: Πιστοποίηση για το σύστημα διασύνδεσης και εποπτείας βιντεολόττο

Η Intralot είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως που λαμβάνει την πιστοποίηση ‘GSA Point to Point SOAP/HTTPS Transport and Security Specification’ για το σύστημα διασύνδεσης και εποπτείας βιντεολόττο, ‘iGEM’ και μία από τις δύο εταιρείες διεθνώς που πετυχαίνει την πιστοποίηση για τη συμμόρφωση του συστήματός της με το πρότυπο ‘GSA Game to System (G2S) […]

Η Intralot είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως που λαμβάνει την πιστοποίηση ‘GSA Point to Point SOAP/HTTPS Transport and Security Specification’ για το σύστημα διασύνδεσης και εποπτείας βιντεολόττο, ‘iGEM’ και μία από τις δύο εταιρείες διεθνώς που πετυχαίνει την πιστοποίηση για τη συμμόρφωση του συστήματός της με το πρότυπο ‘GSA Game to System (G2S) Message Protocol’.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διπλή αυτή πιστοποίηση έγινε από τον Διεθνή Οργανισμό ‘Gaming Standards Association (GSA)’.

Το iGEM είναι ένα σύστημα που υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα επικοινωνίας και επιτρέπει την παράλληλη υποστήριξη μίας ευρείας γκάμας μηχανών βιντεολόττο μέσω της χρήσης καινοτόμων μετατροπέων πρωτοκόλλων. Η πλήρης έκδοση του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από λειτουργίες, όπως έλεγχο και εποπτεία των τερματικών βιντεολόττο σε πραγματικό χρόνο, παραμετροποίηση μηχανών εξ αποστάσεως, έλεγχο ταυτότητας παιχνιδιών, εκτύπωση κουπονιού και επανεισαγωγή του (TITO), συμμετοχή χωρίς τη χρήση μετρητών, player club, μηχανισμούς προώθησης της υπεύθυνης συμμετοχής (responsible gaming), λεπτομερείς αναφορές και οικονομικές καταστάσεις, υποστήριξη τοπικών ή ευρείας κλίμακας τζακποτ, τζακποτ “κρυφής τιμής”, κ.α.

Ο κ. Peter DeRaedt, Πρόεδρος της Gaming Standards Association, δήλωσε: “Η GSA είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που ένα εξέχον μέλος της Ένωσής μας λαμβάνει αυτή τη σημαντική πιστοποίηση. Αναπτύξαμε αυτό το πρόγραμμα πιστοποιήσεων, ώστε οι διαχειριστές βιντεολόττο να έχουν τη βεβαιότητα ότι πάντα προμηθεύονται παιγνιομηχανήματα και συστήματα που ακολουθούν τα πρότυπα της GSA. Είμαστε ευτυχείς που η Intralot λειτουργεί σύμφωνα με τα πολύ υψηλά πρότυπα της πιστοποίησης.»

Ο κ. Θεόδοσιος Έγγελης, Gaming Solutions Director της Intralot, δήλωσε: “Στην Intralot προωθούμε συνεχώς την καινοτομία και επιδιώκουμε να λαμβάνουμε πιστοποιήσεις, οι οποίες διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με απώτερο στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεων και της κερδοφορίας των πελατών μας διεθνώς. Με τη διπλή αυτή πιστοποίηση τόσο οι υφιστάμενοι όσο και οι μελλοντικοί πελάτες μας είναι σίγουροι ότι το σύστημα iGEM υποστηρίζει άριστα όλα τα παιγνιομηχανήματα ανεξαρτήτως κατασκευαστή και προμηθευτή σήμερα, αλλά και στο μέλλον”.

Το σύστημα iGEM της Intralot έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί σήμερα στη Βικτώρια της Αυστραλίας και στο Οχάιο των ΗΠΑ, για την εποπτεία χιλιάδων τερματικών βιντεολόττο που λειτουργούν με διαφορετικά πρωτόκολλα. Προηγούμενες εκδόσεις του συστήματος έχουν αναπτυχθεί από την INTRALOT και λειτουργούν αυτήν τη στιγμή στη Νέα Ζηλανδία, το Περού, την Τζαμάικα και άλλες χώρες.

Ο έλεγχος συμμόρφωσης με τα πρότυπα της GSA πραγματοποιήθηκε από την Gaming Laboratories International (GLI), την κορυφαία, διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης, καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024