Συνελήφθη στη Μανωλάδα ο υπεύθυνος γραφείων της Χρυσής Αυγής
Συνελήφθη την Παρασκευή στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας ο υπεύθυνος τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.
Συνελήφθη την Παρασκευή στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας ο υπεύθυνος τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 38χρονου συλληφθέντα, στη Νέα Μανωλάδα, βρέθηκαν έξι φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9mm, καθώς και 26 κάλυκες του ιδίου διαμετρήματος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Γιαννακόπουλος: «Να κάνεις την καλύτερη προσφορά για Χέιζ-Ντέιβις και να τρως Χ για άλλους λόγους»
- Παπανδρέου: «Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση ή επικοινωνία με τον Επστάιν» – Οργή για δημοσίευμα
- Επεισοδιακή καταδίωξη στον Άγιο Δημήτριο – Συνελήφθη 17χρονος
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι επαφές του σμηνάρχου με τον Κινέζο σύνδεσμο, ερευνώνται δύο απόστρατοι
- «Έφυγε» από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι – Οι ανακοινώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (pics)