Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγορεύονται τα animal print ρούχα σε επισκέπτες λονδρέζικου ζωολογικού κήπου

Απαγορεύονται τα animal print ρούχα σε επισκέπτες λονδρέζικου ζωολογικού κήπου

Ζωολογικός κήπος στη Βρετανία αποφάσισε να απαγορεύσει στους επισκέπτες του να φορούν λεοπάρ και τιγρέ ρούχα, εξηγώντας ότι ενοχλούνται τα ζώα όταν βλέπουν σχέδια που θυμίζουν το δέρμα τους. Η απόφαση ελήφθη αφότου η διεύθυνση του πάρκου ξεκίνησε μια νέα ατραξιόν, την αποκαλούμενη «Ζουφάρι, ταξίδι στην καρδιά της Αφρικής», όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα στους ρινόκερους, τις καμηλοπαρδάλεις και τις ζέβρες με ένα όχημα χωρίς παράθυρα.

Ζωολογικός κήπος στη Βρετανία αποφάσισε να απαγορεύσει στους επισκέπτες του να φορούν λεοπάρ και τιγρέ ρούχα, εξηγώντας ότι ενοχλούνται τα ζώα όταν βλέπουν σχέδια που θυμίζουν το δέρμα τους.

«Ανακοινώσαμε ότι θα απαγορεύσουμε στους επισκέπτες να φορούν ρούχα σε στιλ animal print» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το πάρκο Chessington World of Adventures, στα νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

Η απόφαση ελήφθη αφότου η διεύθυνση του πάρκου ξεκίνησε μια νέα ατραξιόν, την αποκαλούμενη «Ζουφάρι, ταξίδι στην καρδιά της Αφρικής», όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα στους ρινόκερους, τις καμηλοπαρδάλεις και τις ζέβρες με ένα όχημα χωρίς παράθυρα.

Όταν τα ζώα βλέπουν έναν επισκέπτη που φορά ρούχα τα οποία τους θυμίζουν το είδος τους, αντιδρούν δείχνοντας «υπερβολική συμπάθεια», όπως εξήγησε ένας εκπρόσωπος του πάρκου. Εάν, αντιθέτως, τα ρούχα τους θυμίζουν κάποιο αρπακτικό, φοβούνται και φεύγουν.

Για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, εάν κάποιοι από τους επισκέπτες αγνοούν την απόφαση και εμφανιστούν στον ζωολογικό κήπο με τα «απαγορευμένα» ρούχα, η διεύθυνση του πάρκου θα τους δανείσει άλλα, πιο κατάλληλα, για όσο διάστημα θα διαρκέσει η περιήγησή τους στο χώρo.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024