Ο Ανρί «εισβάλει» σε διάφορες φωτογραφίες και… πανηγυρίζει
Ήταν ένας αγώνας των Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπούλς με την Τορόντο FC όταν στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο, συνήθεις ύποπτος, Τιερί Ανρί πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Όμως όλη η ιστορία ξεκίνησε μετά το γκολ και συγκεκριμένα στον πανηγυρισμό του όπου απλά στηρίχτηκε στο δοκάρι.
Ήταν ένας αγώνας των Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπούλς με την Τορόντο FC όταν στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο, συνήθης ύποπτος, Τιερί Ανρί πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Όμως όλη η ιστορία ξεκίνησε μετά το γκολ και συγκεκριμένα στον πανηγυρισμό του, όπου απλά στηρίχτηκε στο δοκάρι.
Μια εβδομάδα μετά από το διαδίκτυο έχει γεμίσει με την εικόνα του Γάλλου να έχει «εισβάλει» σε διάφορες ιστορικές, και μη, φωτογραφίες. Μάλιστα ο πανηγυρισμός έχει αποκτήσει και ονομασία και όπως είναι λογικό θυμίζει τον Γάλλο επιθετικό καθώς ονομάστηκε… Henrying!
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του Roland Garros κόντρα σε Αλεξάντρ Μίλερ και Λίντα Νόσκοβα, αντίστοιχα.
Τα σενάρια για το μέλλον του ‘Εντσο Φερνάντες φούντωσαν επειδή μετά το τέλος του προχθεσινού εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Σάντερλαντ έμοιαζε να αποχαιρετά τους οπαδούς των μπλε
Ο Παρασκευάς Αντζας δεν ήταν απλά ταλαντούχος, ήταν ο τέλειος ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν τον ένοιαζε. Πάντα το μέσα του ήταν πιο σημαντικό. Ένα ποδοσφαιρικό καλλιτέχνημα, που δεν έφτασε ποτέ εκεί που μπορούσε. Είχε τα πάντα στα πόδια του. Αλλά το μόνο που ήθελε ήταν η ηρεμία του. Η ψυχική του γαλήνη. Μετά την άνιση μάχη που έδωσε, τη βρήκε. Αλλά το έκανε πολύ νωρίς.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2