Υπάρχει βίντεο με τη στιγμή της δολοφονίας, λέει η μητέρα του Π.Φύσσα
Για βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας του παιδιού της και το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας μίλησε την Παρασκευή η μητέρα του Π.Φύσσα. Η ίδια είπε ότι η κοπέλα του Π.Φύσσα εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της συμπλοκής να επέμβουν.
Για βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας του παιδιού της και το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας μίλησε την Παρασκευή η μητέρα του Π.Φύσσα.
«Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας με βίντεο, που τράβηξε βίντεο το παλικάρι, αλλά έκανε το λάθος και το πήγε στην αστυνομία. Φυσικά και το έχει. Θα δείτε όλο το σκηνικό και όποιος θέλει να το δει και πώς ακριβώς έγινε» είπε στον Σκάι η μητέρα του 34χρονου, υποστηρίζοντας ότι η πληροφορία για την ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού από αυτόπτη μάρτυρα έχει γίνει γνωστή από το βράδυ της Πέμπτης.
Η ίδια είπε ότι η κοπέλα του Π.Φύσσα εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της συμπλοκής να επέμβουν αλλά κατά τα λεγόμενά της εκείνοι της απάντησαν: «Θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια;».
Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, κοντά στο σημείο υπήρχαν 12 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ