Μην ζητάς συγγνώμη, λέει ο Κάμερον στον αθλητή που του έκανε «κερατάκια»
Τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον αθλητή του ράγκμπι που του έκανε «κερατάκια» στη διάρκεια φωτογραφίας έβαλε ο ίδιος ο Ντέιβιντ Κάμερον, στέλνοντας Tweet στον άτακτο αθλητή: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Ήξερα ότι ήταν αστείο».
Τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον αθλητή του ράγκμπι που του έκανε «κερατάκια» στη διάρκεια φωτογραφίας έβαλε ο ίδιος ο Ντέιβιντ Κάμερον, στέλνοντας Tweet στον άτακτο αθλητή: «Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Ήξερα ότι ήταν αστείο».
Ο άτακτος αθλητής του ράγκμπι είναι ο 22χρονος Μάνου Τουιλάγκι, μέλος των Lions, της ομάδας βρετανών και ιρλανδών αθλητών που πρόσφατα θριάμβευσαν επί της Αυστραλίας.
Ο θρίαμβος τούς εξασφάλισε, μεταξύ άλλων, και μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Νο10 της Ντάουνιγκ Στριτ, όπου παραδοσιακά βγαίνει και η φωτογραφία.
Η φάρσα του 22χρονου Τουιλάγκι δεν πέρασε απαρατήρητη σε σημείο που ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.
«Ζητώ συγγνώμη που χάλασα τη φωτογράφιση των Λιονταριών. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Ευχαριστούμε τον πρωθυπουργό» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίτι διάλεξε τον «διάδοχο» του Γκουαρντιόλα
- ΠΑΣΟΚ: Η ακτινογραφία της πρότασης Ανδρουλάκη για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο
- Κίνηση ματ της Νότιας Αφρικής έναντι των ΗΠΑ: Στέλνει πολιτικό του… Απαρτχάιντ να καλοπιάσει τον Τραμπ
- Μαδρίτη: Προκρίθηκε και στο διπλό ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)
- Τζεφ Μπέζος και Met Gala πάνε τελικά μαζί;
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στο Δερβένι με έναν σοβαρά τραυματία – ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή
- Κοινωνικός Τουρισμός: Η… κολλημένη πλατφόρμα οδήγησε σε 24ωρη παράταση των αιτήσεων
- LIVE: Τορίνο – Ίντερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442