Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ωρα για σεντόνι στον Ολυμπιακό, κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν

Ωρα για σεντόνι στον Ολυμπιακό, κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν

Σε ρυθμούς Champions League μπαίνει στις 21:45 (Novasports 2) ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων. Το «συγκρότημα» του Μίτσελ προέρχεται από το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην Σούπερ Λϊγηκα και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αρχίσουν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σε ρυθμούς Champions League μπαίνει στις 21:45 (Novasports 2) ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων.

Το «συγκρότημα» του Μίτσελ προέρχεται από το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην Σούπερ Λϊγηκα και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αρχίσουν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η κατάσταση του Γκαετάν Μπονγκ αποτελεί το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τον Μίτσελ. Ο Ισπανός δεν έχει στη διάθεση του τον Λεάντρο Σαλίνο με θλάση και ο Καμερουνέζος μπακ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, αλλά είναι στην αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Το διοικητικό σχήμα των Αράβων που ηγούνται της Παρί Σεν Ζερμέν έριξαν και τη φετινή σεζόν πακτωλό χρημάτων για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, φέρνοντας στην πόλη του Φωτός τον Καβάνι από τη Νάπολι. Εκτός έχουν τεθεί οι Παστόρε και Άλεξ λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν: Καμαρά, Καβάνι, Κομάν, Ντινιέ, Ντουσέ, Ιμπραΐμοβιτς, Ζαλέ, Λαβέτσι, Λούκας, Μενιάν, Μαρκίνιος, Ματουϊντί, Μάξγουελ, Μενέζ, Μότα, Ονγκέντα, Ραμπιό, Σίλβα, Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Βεράτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024