Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

S&B Βιομηχανικά Ορυκτά : Εγκωμιαστικά σχόλια από το γερμανικό περιοδικό Focus

Με θετικά λόγια αναφέρεται το γνωστό γερμανικό περιοδικό Focus στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. με αφορμή επίσκεψη του ανταποκριτή του περιοδικού στη Μήλο. Αφορμή της επίσκεψης ήταν η επίσημη παρουσίαση της πρωτοβουλίας Miloterranean Geo Experience του Μεταλλευτικού Μουσείου Μήλου, με χορηγό την S&B. Ο ανταποκριτής του Focus ανακαλύπτει μια άλλη Ελλάδα, όπως φανερώνει και […]

Με θετικά λόγια αναφέρεται το γνωστό γερμανικό περιοδικό Focus στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. με αφορμή επίσκεψη του ανταποκριτή του περιοδικού στη Μήλο.

Αφορμή της επίσκεψης ήταν η επίσημη παρουσίαση της πρωτοβουλίας Miloterranean Geo Experience του Μεταλλευτικού Μουσείου Μήλου, με χορηγό την S&B.

Ο ανταποκριτής του Focus ανακαλύπτει μια άλλη Ελλάδα, όπως φανερώνει και ο τίτλος του άρθρου: «Στο νησί της Ευδαιμονίας. Μια Ελλάδα χωρίς οφειλές και ανεργία; Ονομάζεται Μήλος και είναι ένας ‘κρυφός’ αλλά συνιστώμενος τουριστικός προορισμός».

Συγκεκριμένα, το άρθρο του Focus τονίζει τον καίριο ρόλο της S&B στην οικονομική ευημερία του νησιού, αφού αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη, ενώ παράλληλα αναφέρει πως η εταιρεία θεωρεί αυτονόητη την περιβαλλοντική αποκατάσταση των εκτάσεων που χρησιμοποιεί.

Αναφέρεται, επίσης, πως η μεταλλεία και το φυσικό περιβάλλον έχουν βρει μια ισορροπία που λειτουργεί σε αυτό το νησί.

Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης ενθουσιώδης αναφορά στη σπάνια φυσική ομορφιά και γεωλογία της Μήλου, λόγω της ηφαιστειακής προέλευσης του τοπίου της, που την καθιστούν ένα μοναδικό προορισμό βιωματικού τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό Focus αναφέρεται με κολακευτικό τρόπο στο νησί της Μήλου (οι προηγούμενες αναφορές του περιοδικού αφορούσαν μια παραποιημένη εκδοχή της Αφροδίτης της Μήλου, όπου προέτασσε το χέρι της άλλοτε σε μια άσεμνη χειρονομία και άλλοτε ως ζητιάνος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024