Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο Grand Slam της καριέρας του θα έχει ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του US Open στα τζούνιορ. Ο 17χρονος Ελληνοαυστραλός ομογενής επικράτησε 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-4) του Χιλιανού Κριστιάν Γαρίν, ο οποίος είναι το Νο3 του ταμπλό και είχε κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Νο4 του ταμπλό, Μπόρνα Κόριτς.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.