Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρύδα συνελήφθη στις Μαλδίβες για διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας

Καρύδα συνελήφθη στις Μαλδίβες για διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας

Η εκλογική διαδικασία σε αρκετές χώρες του κόσμου απειλείται από πολλούς παράγοντες. Στις Μαλδίβες όμως -νότια της Ινδίας- οι Αρχές συνέλαβαν μία... καρύδα με την υποψία ότι ενδέχεται να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία.

Η εκλογική διαδικασία σε αρκετές χώρες του κόσμου απειλείται από πολλούς παράγοντες. Στις Μαλδίβες όμως -νότια της Ινδίας- οι Αρχές συνέλαβαν μία… καρύδα με την υποψία ότι ενδέχεται να επηρεάσει την εκλογική διαδικασία.
{{{ map }}}
Όπως έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες, η καρύδα βρέθηκε σε σχολείο το οποίο επρόκειτο να λειτουργήσει ως εκλογικό τμήμα στις προεδρικές εκλογές του Σαββάτου.

Οι κάτοικοι φώναξαν την αστυνομία να την μαζέψει, θεωρώντας ότι ενδεχομένως να συνδέεται με μαύρη μαγεία ή να περιέχει κάποια κατάρα σχετική με τις εκλογές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αρχές καλούνται να διευθετήσουν ζήτημα που συνδέεται με μαύρη μαγεία σε αυτά τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού.

Τον περασμένο Ιούλιο ο υπεύθυνος άλλου σχολικού συγκροτήματος αρνήθηκε την είσοδο σε αξιωματούχους των εκλογών που ήθελαν να αφήσουν εκεί μια κάλπη. Φοβήθηκε και εκείνος ότι θα χρησιμοποιηθεί για ύποπτους λόγους.

Το 2012 ένας από τους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας ζήτησε από την κυβέρνηση να θέσει εκτός νόμου τις πρακτικές μαύρης μαγείας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024