Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Τσίπρα με το σωματείο της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση Τσίπρα με το σωματείο της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη

Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων της ΕΛΒΟ και τον υπουργό Πολιτισμού της Βολιβίας είχε ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν δώσει το «παρών» στις απογευματινές διαδηλώσεις. Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα αμυντικών βιομηχανιών και τόνισε πως η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί γιατί είναι επικίνδυνη και για τους εργαζόμενους και για την κυριαρχία της χώρας.

Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων της ΕΛΒΟ και τον υπουργό Πολιτισμού της Βολιβίας, Πάμπλο Σέζαρ Γκρουξ Κανέδο, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν δώσει το «παρών» στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ ζήτησαν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα που κάνουν προκειμένου να μην οδηγηθεί η εταιρία στον «θάνατο» και στην απόλυση 360 εργαζομένων.

Ο κ. Τσίπρας τούς παρουσίασε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα αμυντικών βιομηχανιών και τόνισε πως η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί, γιατί είναι επικίνδυνη και για τους εργαζόμενους και για την κυριαρχία της χώρας.

Συνάντηση Αλ.Τσίπρα- Π.Κανέδο

Ο υπουργός Πολιτισμού της Βολιβίας μετέφερε στον Αλέξη Τσίπρα το ενδιαφέρον του προέδρου της χώρας του, Έβο Μοράλες, για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Συζήτησαν, επίσης, για τα κινήματα κατά του νεοφιλελευθερισμού στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη, και την εμπειρία από την ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βολιβία, που απέτυχε πλήρως γι αυτό και εγκαταλείφθηκε.

Ο Βολιβιανός υπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένος της πρωτοβουλίας πολιτών και φορέων «SOSτε το νερό», προκειμένου να συμπαρασταθεί στις κινητοποιήσεις κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024