Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΣ
Πρόστιμα σε τρεις ΠΑΕ επέβαλε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στα ματς της 3ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα, με 2.600 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τη Βέροια και με 2.500 ευρώ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Καλλονή αντίστοιχα.
Πρόστιμα σε τρεις ΠΑΕ επέβαλε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στα ματς της 3ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα, με 2.600 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τη Βέροια και με 2.500 ευρώ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Καλλονή αντίστοιχα.
Ακόμη, ποινή επίπληξης επιβλήθηκε στον Εργοτέλη επειδή, με ευθύνη ποδοσφαιριστών της ομάδας, καθυστέρησε κατά τέσσερα λεπτά η έναρξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Διότι : «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε κατά τέσσερα (4΄) λεπτά διότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης παρουσιάστηκαν στην φυσούνα με παραποιημένο τον βασικό εξοπλισμό τους (κάλτσες)»: ποινή επίπληξης.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσιμίκας: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ – Να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)
- Διαιτησία: Αυτή είναι η λίστα των Ευρωπαίων VAR υψηλού επιπέδου για τα ντέρμπι της Super League
- Μπόγκναρ: «Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί με τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη»
- O Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Θοδωρή Καλαμάτα
- «Πλησιάζει σε deal με την Γκενκ για τον Καρέτσα η Ντόρτμουντ – Ανέβασαν την προσφορά τους οι Βεστφαλοί»
- Με Χουάντσο και πέντε ΝΒΑers η Ισπανία κόντρα στην Ελλάδα
- «Ο ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Χοσελού στη Μαδρίτη»
- Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι αρχηγοί για τη σεζόν 2026/27
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442