Για μικρά παιδιά οι αιτιάσεις των ΗΠΑ για τα χημικά στη Συρία λέει ο Δ.Κουτσούμπας
Την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ σε οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, εξέφρασε ο γγ ου ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά την Τετάρτη.
Την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ σε οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, εξέφρασε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά την Τετάρτη.
Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε προβοκάτσια άλλων δυνάμεων και όχι του καθεστώτος Άσαντ την χρήση χημικών όπλων, λέγοντας πως η επίκλησή της εκ μέρους των ΗΠΑ και των συμμάχων τους είναι «παραμύθι» που δεν μπορεί να γίνει πιστευτό ούτε από μικρά παιδιά.
Ο γγ του ΚΚΕ κάλεσε τον ελληνικό λαό να επαγρυπνεί και δίπλα στην πάλη του ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και της ΕΕ, να αναπτύξει αντιπολεμικό αγώνα, απαιτώντας την μη εμπλοκή της χώρας και τη μη παροχή οποιασδήποτε μορφής διευκολύνσεων στις δυνάμεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59