Ρήξη χιαστού υπέστη ο Σάλβιο της Μπενφίκα, χάνει τα ματς με Ολυμπιακό
Χωρίς τον Σάλβιο θα παραταχθεί η Μπενφίκα σε όλη τη φάση των ομίλων του Champions League και έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει έναν «κίνδυνο» λιγότερο στις δύο αναμετρήσεις με την πορτογαλική ομάδα. Ο τραυματισμός του 23χρονου Αργεντινός εξτρέμ στο ντέρμπι του Σαββάτου (31/8) με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τελικά αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο! Ο Σάλβιο θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες μέρες και θα μείνει τέσσερις με έξι μήνες εκτός δράσης.
Χωρίς τον Σάλβιο θα παραταχθεί η Μπενφίκα σε όλη τη φάση των ομίλων του Champions League και έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει έναν «κίνδυνο» λιγότερο στις δύο αναμετρήσεις με την πορτογαλική ομάδα.
Ο τραυματισμός του 23χρονου Αργεντινός εξτρέμ στο ντέρμπι του Σαββάτου (31/8) με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τελικά αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο! Ο Σάλβιο θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες μέρες και θα μείνει τέσσερις με έξι μήνες εκτός δράσης.
«Είμαι πολύ λυπημένος από τα νέα, αλλά θα δουλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τρόπαια τη φετινή σεζόν», επεσήμανε ο Αργεντινός. Με τον τραυματισμό του, οι Λουζιτανοί «πάγωσαν» τη μετακίνηση του Όλα Τζον στον Αγιαξ, η οποία ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί.
Η Μπενφίκα είναι μαζί με τον Ολυμπιακό, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Αντερλεχτ στον τρίτο όμιλο του Champions League.
Ο Ντε λα Φουέντε άφησε εκτός λίστας του επικείμενου Μουντιάλ τον Ντάνι Καρβαχάλ, με τον Ισπανό μπακ της Ρεάλ να μη βρίσκεται στην προεπιλογή των 55 παικτών.
Παρακολουθήστε live από to10.gr τις αναμετρήσεις Αστέρας-Πανσερραϊκός, Παναιτωλικός-ΑΕΛ Novibet και Κηφισιά-Ατρόμητος, για την 8η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League