Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο εκτελεστικό απόσπασμα έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν την πρώην ερωμένη του

Στο εκτελεστικό απόσπασμα έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν την πρώην ερωμένη του

Στο εκτελεστικό απόσπασμα έστειλε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν την πρώην ερωμένη του και τραγουδίστρια, Χιόνγκ Σονγκ Γουόλ, καθώς και άλλα μέλη του συγκροτήματος «Unhasu Orchestra», γιατί εμφανίστηκαν σε ταινία με πορνογραφικό περιεχόμενο. Ο 30χρονος Κιμ Γιόνγκ Ουν και η Σονγκ Γουόλ φημολογείται ότι διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία 10 χρόνια, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα του, αλλά και του γεγονότος ότι και οι δυο ήταν παντρεμένοι.

Στο εκτελεστικό απόσπασμα έστειλε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν την πρώην ερωμένη του και τραγουδίστρια, Χιόνγκ Σονγκ Γουόλ, καθώς και άλλα μέλη του συγκροτήματος «Unhasu Orchestra», γιατί εμφανίστηκαν σε ταινία με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Νότιας Κορέας Chonsun Ilbo, η Χιόνγκ Σονγκ Γουόλ ήταν ανάμεσα στα 12 άτομα που συνελήφθησαν στις 17 Αυγούστου.

Ο 30χρονος Κιμ Γιόνγκ Ουν και η Σονγκ Γουόλ φημολογείται ότι διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία 10 χρόνια, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα του, αλλά και του γεγονότος ότι και οι δυο ήταν παντρεμένοι.

Όσοι εκτελέστηκαν, κατηγορήθηκαν από το καθεστώς ότι είχαν κινηματογραφήσει τους εαυτούς τους την ώρα που έκαναν σεξ και έστειλαν τα βίντεο στις αγορές του εξωτερικού.

Επιπλέον, λέγεται ότι κάποιοι από αυτούς καταδικάστηκαν για κατοχή αντιγράφων της Βίβλου, ένα σοβαρότατο αδίκημα για μια χώρα, όπως η Βόρεια Κορέα.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, οι οικογένειες των δολοφονημένων στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, κατηγορούμενοι για «συνέργεια» στο έγκλημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024